Cine suntem noi?

Suntem A&R Transfer Group, o afacere de familie cu experienta de peste 13 ani in domeniul transportului de calatori. 

Cunoaste echipa

Debutul nostru a fost in anul 2009, incepand cu un microbuz de 17 locuri la intitiativa tatalui. Implicandu-ne si pe noi copiii lui in afacere de la bun inceput.

Raluca Sima

Director general

Am inceput incet sa invatam impreuna tot ceea ce trebuie sa facem astfel incat sa creem un serviciu de top.

Aurel Sima

Administrator

In  acest moment grupul nostru este format din 3 societati comerciale: firma mama asa cum ne place noua sa ii spunem si inca doua societati comerciale care deriva din aceasta.

Astfel, am creat servicii complete: doua dintre societati au ca si activitate principala transportul urban , suburban si metropolitan de calatori, iar cea de-a treia societate are ca domeniu principal de activitate intretinerea si repararea autovehiculelor.

Prin cea de-a treia societate am vrut sa ne asiguram ca parcul nostru auto este foarte bine intretinut si unul sigur din toate punctele de vedere.

Avand in vedere ca inca de pe bancile scolii eu si fratele meu am fost implicati in domeniu, ghidati de catre parintii nostri, in acest moment putem spune ca iubim din suflet tot ceea ce facem si a doua noastra casa o avem la serviciu.

Ce facem?

Oferim servicii de transport grup si privat catre si dinspre Aeroportul Otopeni, precum si alte curse ocazionale la solicitarea clientului.

La cerere putem oferta pentru grupuri organizate .

Esti in cautarea solutiei de transport pentru un eveniment din viata ta sau pentru a pleca cu familia si prietenii in vacanta? Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata adaptata necesitatilor tale la numarul de telefon 0740079079 sau pe email la contact@artransfer.ro.

De ce noi?

Pentru ca oferim servicii de top cu personal atent selectat si instruit pentru a oferi clientilor nostri siguranta si confortul necesar pe tot parcursul transferului.

Parcul auto este reinnoit frecvent cu masini de ultima generatie dotate cu incalzire auxiliara, airbag sofer si pasager , aer conditionat.

Oferim servicii sigure pentru ca afacerea noastra cuprinde si un service auto care ne permite monitorizarea indeaproape a starii tehnice a autovehiculelor cu personal calificat si specializat.

Din partea firmei oferim tuturor pasagerilor apa plata si acces la internet WI-FI pe tot parcursul transferului .

Flota noastra este compusa din : Mercedes – Benz GLE 3+1 persoane, Dacia Duster – 3+1, Mercedes – Benz Vito 7+1 persoane, Mercedes – Benz Vito 8+1 persoane , Mercedes- Benz Sprinter 19+1 persoane.

Premium

Mercedes – Benz GLE 3+1 persoane

Standard

Duster 3+1 persoane.

Standard+

Mercedes – Benz Vito 7+1 persoane,
Mercedes – Benz Vito 8+1 persoane

Grup 10+

Mercedes- Benz Sprinter 19+1 persoane.

FA O REZERVARE!

+40 740 079 079

FA O REZERVARE CHIAR ACUM