Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate

BRAVIS TRANSFER SRL se angajeaza sa fie un partener de incredere si responsabil pentru toti clientii sai. Acest fapt presupune ca suntem apti sa actionam intr-o maniera deschisa si transparenta si in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile, inclusiv prin furnizarea catre clientii nostri a informatiilor actualizate cu privire la colectarea si utilizarea datelor personale.

Va incurajam sa cititi Declaratia privind Datele cu Caracter Personal, pentru a va informa, printre altele, ce date personale prelucram despre dumneavoastra si in ce scopuri. De asemenea, Declaratia rezuma drepturile pe care le aveti atunci cand vine vorba de aceste date.

DECLARATIE PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL

Am dori sa va informam cu privire la ce date (“datele dumneavoastra cu caracter personal”) colectam despre dumneavoastra, scopul utilizarii acestora, cui le distribuim si despre drepturile pe care le aveti.

Tipurile de date cu caracter personal pe care le colectam:

• A) Informatii de contact – cum ar fi numele si prenumele, adresa de domiciliu, numarul de telefon, adresa de e-mail;
• B) Informatii in legatura cu serviciile cumparate de la noi – cum ar fi informatii despre ziua si ora calatoriei, durata calatoriei, localitatea de plecare si localitatea de destinatie, durata sederii in unitatile de cazare, ziua sosirii/plecarii;
• C) Date privind satisfactia consumatorilor si feedback – cum ar fi rezultatele privind satisfactia clientilor si parerea Dvs despre noi;
• D) Date colectate cand vizitati site-ul nostru – cum ar fi datele colectate prin cookie-uri si alte date colectate automat pentru a va oferi o experienta cat mai placuta atunci cand vizitati paginile noastre de web (cum ar fi, prin intermediul formularelor de contact etc.);
• E) Infomatii bancare – numarul contului din care ati facut plata si banca;
• F) Date privind identificarea – cum ar fi codul numeric personal, data nasterii, sexul, numarul/data emiterii/expirarii actului de identitate;

Cum colectam datele cu caracter personal:

• direct de la dumneavoastra sau de la reprezentantul dumneavoastra la cumpararea unui serviciu, participarea la campaniile noastre, crearea unei evaluari a serviciului sau descarcarea si utilizarea unei aplicatii;
• de la comerciantii nostri cu amanuntul;
• de la tertii furnizori de servicii si parteneri;
• din surse disponibile publicului;
• din retele de socializare, de ex. Facebook daca alegeti sa utilizati Facebook pentru a facilita conectarea la site-urile /aplicatiile noastre.

Puteti alege sa nu furnizati anumite tipuri de date cu caracter personal. Daca alegeti sa procedati astfel, acest lucru poate afecta capacitatea noastra de a va furniza si capacitatea dumneavoastra de a utiliza anumite aplicatii si/sau servicii sau functionalitatile si caracteristicile acestora. Cu toate acestea, daca nu este specificat altfel, alegerea dumneavoastra de a nu furniza astfel de informatii nu va avea consecinte juridice pentru dumneavoastra.

Putem, de asemenea, combina datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra cu alte informatii colectate online sau offline, in masura permisa de legile aplicabile, inclusiv informatiile furnizate de terte parti, si sa le folosim sau sa le partajam in scopurile descrise in aceasta Declaratie privind Datele cu caracter personal. Putem anonimiza informatiile pe care le colectam (ceea ce inseamna ca nu mai pot fi asociate cu dumneavoastra si, prin urmare, nu mai constituie date cu caracter personal).

De ce prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal si temeiul legal pentru prelucrare

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri (colectiv “Scopurile Prelucrarii”):

Scopurile PrelucrăriiTip (uri) de date cu caracter personalTemeiul legal
Pentru a ajuta la dezvoltarea, testarea, îmbunătățirea și modificarea serviciilor noastreTipul C și F de mai susInteres legitim de a îmbunătăți și a modifica produsele și serviciile noastre.
În cazul unei reorganizări, fuziuni, achiziții, vânzări, asocieri în participațiune, cesiuni sau transfer preconizate sau efective asupra întregii sau a oricărei părți a afacerii, a activelor și a acţiunilor noastreTipurile A, B, C, D, E, F de mai sus  Interes legitim pentru a facilita și / sau a permite reorganizarea, fuziunea, achiziționarea, vânzarea, asocierea în participațiune, cesiunea sau transferul tuturor sau a oricărei părți din afacerea, activele și acţiunilor noastre.
Pentru a vă transmite comunicări de marketing.Informația dumneavoastră de contact (tip A de mai sus)Consimţământ sau Interes legitim pentru a promova produsele și serviciile noastre.
Pentru a vă furniza serviciile pe care le-aţi cumpăratTipurile A, C, D, E, F de mai susÎndeplinirea contractului
Pentru a vă furniza notificări de natură administrativă, cum ar fi notificări privind condiții de siguranță referitoare la călătorie, notificări cu bagaje pierdute sau cu privire la modificările aduse serviciului cumpăratTipul A de mai susÎndeplinirea contractului
Pentru a comunica cu dumneavoastră despre serviciul cumpărat și despre activități similare legate de servicii pentru cliențiTipul A de mai susÎndeplinirea contractului sau alt scop legitim cum ar fi să vă ţinem la curent cu privire servicii
Scopuri interne de privind afacerea, inclusiv securitate, analize, audit, și pentru activitățile noastre operaționale principaleTipurile A, B, C, D, E, F de mai susInteres legitim de a facilita și de a ne permite să îndeplinim scopurile noastre interne privind afacerea.
Pentru a interpreta părărea (feedback-ul) dumneavoastră atunci când efectuați o clasificare și o recenzie a serviciilor noastreTipurile A, C, F de mai sus  Interes legitim de a îmbunătăți produsele noastre.
Pentru a interpreta și a opera site-urile și aplicațiile noastre, inclusiv înregistrarea onlineTipurile A, B, C, D, E, F de mai susÎndeplinirea contractului sau alt interes legitim, cum ar fi îmbunătățirea experienței utilizatorului.


Consimtamantul dumneavoastra

In cazul in care activitatea de prelucrare se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul in orice moment. Cu toate acestea, revocarea consimtamantului dumneavoastra nu va afecta legalitatea oricarei prelucrari pe baza consimtamantului dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Consimtamantul pentru prelucrarea datelor copiilor

Copiii au nevoie de o protectie specifica a datelor lor cu caracter personal, intrucat pot fi mai putin constienti de riscurile, consecintele, garantiile in cauza si drepturile lor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Intrucat copiii necesita o protectie specifica, orice informatie si orice comunicare, in cazul in care prelucrarea vizeaza un copil, vor fi exprimate intr-un limbaj simplu si clar, astfel incat copilul sa il poata intelege cu usurinta. Daca acesta are varsta sub 16 ani, respectiva prelucrare este legala numai daca si in masura in care consimtamantul respectiv este acordat sau autorizat de titularul drepturilor parintesti asupra copilului.

Informatii pe care le divulgam

Pentru scopurile Prelucrarii stabilite mai sus, putem partaja sau divulga datele dumneavoastra cu caracter personal:

• Potrivit cerintelor legii, pentru a respecta prelucrarea legala si/sau pentru a raspunde cererilor din partea autoritatilor si institutiilor publice;
• Societatilor din grupul BRAVIS TRANSFER SRL;
• Furnizorilor de servicii si furnizorilor cu care colaboram pentru furnizarea serviciilor si aplicatiilor in numele nostru, cat si partenerilor nostri;
• Unei terte parti in cazul unei reorganizari, fuziuni, achizitii, vanzari, asocieri in participatiune, cesiuni sau transfer, efectiv sau preconizat, a unei parti sau a intregii afaceri, a activelor sau actiunilor noastre;
• Pentru a pune in executare termenii si conditiile noastre; sau
• Pentru a ne proteja drepturile.

Atunci cand partajeaza date cu caracter personal cu o terta parte, BRAVIS TRANSFER SRL solicita ca astfel de terte parti sa fie de acord sa protejeze si sa utilizeze datele cu caracter personal in conformitate cu toate obligatiile legale, de reglementare si contractuale sau cu alte instructiuni pe care le furnizam acestora.

Optiunile dumneavoastra privind marketingul si informarea

Aveti anumite optiuni cu privire la modul in care folosim si distribuim datele dumneavoastra cu caracter personal pentru marketing si scopuri similare. Sub rezerva consimtamantului dumneavoastra, BRAVIS TRANSFER SRL va poate trimite informatii despre servicii de transport pe care le opereaza, evenimente si promotii. Comunicarea poate fi trimisa prin diferite canale: e-mail, telefon, SMS, posta, retele sociale. Dorim sa va oferim cea mai buna experienta, prin urmare comunicarea poate fi adaptata in functie de datele colectate si preferintele dumneavoastra.

In cazul in care acest lucru este cerut de lege, vom obtine consimtamantul dumneavoastra prealabil. Puteti sa va retrageti consimtamantul cu privire la marketing in orice moment. De exemplu, va puteti dezabona de la mesaje urmand instructiunile de dezabonare din mesaj sau accesand contul dumneavoastra online pentru a va actualiza preferintele privind marketing-ul.

Daca alegeti sa nu primiti comunicari de marketing, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi utilizate in celelalte scopuri descrise in aceasta Declaratie privind Datele cu caracter personal, cum ar fi comunicarea cu dumneavoastra pentru scopuri administrative sau de tranzactionare, ca parte a relatiei contractuale pe care o avem cu dumneavoastra sau daca este cerut de lege.

Drepturile dumneavoastra in conformitate cu legislatia UE/SEE

Daca va aflati in UE/SEE sau daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in alt mod de o entitate BRAVIS TRANSFER SRL in cadrul UE/SEE, aveti urmatoarele drepturi:

A. Solicitarea accesului la datele dumneavoastra cu caracter personal;
B. Rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal;
C. Solicitarea stergerii datelor dumneavoastra cu caracter personal;
D. Restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal;
E. Solicitarea ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie furnizate intr-un format care sa poata fi transferat catre dumneavoastra sau catre o alta organizatie (portabilitate);
F. Sa obiectati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal; si
G. Depunerea unei plangeri la autoritatea de supraveghere competenta.

Daca aveti intrebari cu privire la aceste drepturi, sau daca doriti sa exercitati oricare dintre aceste drepturi, puteti face acest lucru in scris, prin telefon sau prin e-mail.

Va rugam sa retineti faptul ca exercitarea acestor drepturi poate afecta capacitatea noastra de a va furniza anumite functionalitati sau servicii.

Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

BRAVIS TRANSFER SRL va lua masurile tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu legile aplicabile privind protectia datelor, inclusiv prin a solicita furnizorilor de servicii, partenerilor de afaceri sau consultantilor profesionisti sa utilizeze masuri adecvate pentru a va proteja datele cu caracter personal.

Pastrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal atata timp cat va fi necesar conform legii. Daca nu exista o cerinta legala, vom pastra informatii despre dumneavoastra numai pentru atata timp cat este necesar pentru scopul (scopurile) pentru care au fost colectate. De regula, 3 ani de la incetarea relatiei contractuale, cu exceptia cazului in care o disputa este in curs de solutionare de catre o instanta nationala/comunitara/internationala. Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimtamantul la prelucrarea datelor, evidentiate in tabelul de mai sus, vom prelucra datele dumneavoastra cu privire la respectivul scop pana cand va retrageti consimtamantul privind prelucrarea in scopul respectiv, cu exceptia cazului in care suntem obligati sa mentinem aceste date pentru o perioada mai lunga potrivit legii, pentru raportari la autoritatile publice sau pentru a ne apara drepturile in justitie.

Transferuri internationale

In calitate de societate activand la nivel global, putem sa stocam datele dumneavoastra cu caracter personal in Uniunea Europeana (UE) sau in Spatiul Economic European (SEE) sau in alte locatii in care noi sau furnizorii nostri de servicii si furnizorii sunt localizati sau au servere.

Putem sa transferam informatiile dumneavoastra intre societatile din grupul BRAVIS TRANSFER SRL sau sa transferam informatii furnizorilor nostri de serviciii terti internationali si furnizorilor care actioneaza in numele nostru, pentru scopurile descrise in aceasta Declaratie privind Datele cu caracter personal.

Informatii specifice pentru cetatenii UE/SEE in ceea ce priveste transferurile internationale
Informatiile dumneavoastra pot fi transferate intr-o tara din afara UE/SEE, care nu poate oferi un nivel de protectie a datelor echivalent cu cel din UE/SEE. Oferim garantii si protectie adecvate pentru astfel de transferuri transfrontaliere conform cerintelor legii, inclusiv utilizarea Clauzelor Contractuale Standard aprobate de Comisia Europeana, Codul de Conduita si/sau Regulile Corporative Obligatorii. Puteti solicita o copie a acestor documente contactandu-ne la adresa de mai jos.

Cum sa ne contactati

Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal este:
BRAVIS TRANSFER SRL
Adresa: Feldioara 507065,

Jud. Brasov, Romania.

Daca doriti sa va exercitati drepturile privind datele cu caracter personal sau daca aveti alte intrebari referitoare la aceasta Declaratie privind Datele cu caracter personal, va rugam sa trimiteti solicitarea dumneavoastra la office@transfero.ro

In scop de informare, coordonatele de contact pentru Responsabilul cu Protectia Datelor sunt:

BRAVIS TRANSFER SRL
Sima Raluca
Adresa: Feldioara 507065,

Jud. Brasov, Romania.
privacy@artransfer.ro

Actualizari ale acestei Declaratii privind Datele cu caracter personal

Este posibil sa actualizam aceasta Declaratie privind Datele cu caracter personal. Orice modificari ale acestei Declaratii privind Datele cu caracter personal vor intra in vigoare la data la care aceasta va fi publicata, sau in cazurile prevazute de lege.