TERMENI SI CONDITII CALATORIE

A&R TRANSFER GROUP / RETUR BRASOV-OTOPENI AEROPORT
A&R TRANSFER GROUP
Obligatia pasagerilor:

Pentru buna desfasurare a transferului de la/catre aeroport,pasagerii se vor prezenta la punctul de imbarcare nu mai tarziu de 10 minute inainte de plecarea in cursa. Inainte de imbarcare se va prezenta soferului E-Ticket-ul primit prin e-mail/telefon.

Pretul biletului se achita soferului numerar inainte de imbarcare,daca acesta nu a fost platit online.

Ebrietatea nu este permisa la bordul microbusului,ca atare acest fapt duce la anularea calatoriei.

Se recomanda comportamentul si limbajul decent a fiecarui pasager in parte in timpul calatoriei,se evita convorbirile telefonice in vehicul pentru a nu disturba confortul celorlalti pasageri,muzica si alte sonorizari media se pot asculta doar la casti. In cazul anularii biletului cu cel mult 48 ore inainte,se accepta restituirea contravalorii acestuia in termen maxim de 5 zile lucratoare.

Pasagerii care intarzie,nu sunt asteptati si nu li se restituie contravaloarea biletului achitat,biletul de calatorie este nominal si netransmisibil. Pasagerul are obligatia de a verifica data si ora decolarii avionului.

Pasagerii sunt obligati sa isi calculeze timpul de calatorie pentru a fi la aeroport cu cel putin 2 ore inainte de decolarea avionului,compania noastra de transport nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile cauzate de trafic si nu ramburseaza contravaloarea biletului de zbor in cazul in care pasagerul il pierde.

Nu raspundem de lucrurile uitate/pierdute in vehiculele companiei noastre,in cazul recuperarii lucrurilor pierdute de compania noastra,se vor regasi la sediul nostru pentru o perioada maxima de 30 de zile.

Tariful biletului include un singur bagaj de cala si unul de mana,pentru bagajele suplimentare se va achita o taxa fixa de 20 lei.

Prin prezentarea biletului la sofer,va dati accordul cu privire la termenii si conditiile de calatorie specificate pe bilet si pe website-ul nostru A&R TRANSFER GROUP Pentru intrebari/sugestii si reclamatii va stam la dispozitie 24/7 la numarul de telefon : 0740 079 079

Va multumim pentru increderea acordata!

Drumuri bune cu A&R TRANSFER GROUP !